Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht

Verzenden en Retouren

Verzenden en Retouren

Wij zijn 10 jaar geleden gestart als winkel en hier wordt nog altijd het meest hard aan gewerkt! het leukst is het uiteraard voor deze styling fanatics als je gezellig bij ons in de winkel komt! Omdat toch steeds meer mensen online gaan, zijn wij genoodzaakt de artikelen online aan te bieden! Voor onze bekende klanten in de regio bieden wij aan producten kostenloos zelf te brengen zodat zij makkelijk kunnen blijven profiteren van de voordelen van de winkel en het gemak van online!

Wij zullen doorgaans binnen 24 uur het bestelde product bij de post aanbieden, zo niet wordt U hierover geinformeerd. Bent U het hier niet mee eens krijgt U, uw volledige aankoop terug!

Wij betalen de verzendkosten niet!

Zo zijn wij beide verzekerd van een fijn eindresultaat zonder verspilling, denk Groen!

U kunt een product binnen 30 dagen mits geheel in tact weer retour sturen, de labels moeten eraan blijven zitten.

Speciale voorwaarden

Sommige van onze artikelen moeten vanwege hun speciale kenmerken aan de volgende voorwaarden voldoen om te kunnen worden teruggestuurd:

  • Badkleding: moet de hygiënesticker bevatten.
  • Ondergoed: ondergoed kan niet geruild of geretourneerd worden, met uitzondering van tops, body's en T-shirts van de kinderafdeling, indien ze in hun originele verpakking worden teruggegeven.
  • Accessoires: dienen in hun volledige en originele verpakking te worden geretourneerd.
  • Parfum: dient in de originele verpakking en verzegeld te worden geretourneerd.
  • Lipverzorging: moet met de originele verpakking en ongebruikt worden geretourneerd.
  • Let op: bij korting moeten artikelen binnen 7 dagen retour gestuurd worden

Hoe krijg ik het bedrag van mijn retouren terug?

Je krijgt je geld terug op dezelfde manier als je het aan ons hebt betaald.

- Waardebon. Je hebt (een deel van) je bestelling met een waardebon betaald. We zorgen dat weer een nieuwe waardebon krijgt. Bij contante betaling of overboeking zal deze per Bank weer worden terugbetaald.
- We betalen je altijd zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen terug. We mogen wachten met betalen tot we je retour goed hebben ontvangen.

Mocht je een andere maat of kleur willen kan deze uiteraard gewoon kostenloos omgeruild worden!

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Je hebt na melding van retour nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen

- De waardevermindering van kleren die meer zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen kan worden doorberekend aan de consument.